За нас

Ван Меркщайн Интернешънъл – това е семейно предприятие, ежедневно работещо с клиенти по целия свят

Нашите специалисти ежедневно обслужват качествено клиентите ни в цяла Европа и извън нея.  Вече повече от 70 години работим в стоманопреработвателната промишленост. Ние започнахме като фабрика за метали и много бързо станахме един от най-големите производители в света на арматура, поцинкована тел  и панели за огради.

Ние не само произвеждаме тези продукти, ние можем да Ви осигурим цялостна логистика за доставка където и когато поискате чрез надеждни превозвачи, които са наши дългогодишни партньори. “Ван Меркщайн Интернешънъл” – силен и надежден партньор.

Бързо ни стана ясно, че всеки местен пазар в Европа има различни нужди относно асортимента и маркетинговия подход. Ван Меркщайн трябваше да промени стратегията си и да създаде сервизни центрове в различни европейски държави. Тези сервизни центрове, също така наречени „компании в системата” , продават оградни панели от нашите собствени фабрики, като в добавка продават и стоки от мести производители – колове, скоби, врати и др. В момента има 13 от тези сервизни центрове, но броят им бързо се увеличава.

Чрез тези динамични и добре организирани компании в организацията ни, Ван Меркщайн може бързо да реагира на променящите се нужди на местния пазар.

През последните години имаше много промени в нуждата от оградни панели.  Преди търсенето беше за традиционните горещо поцинковани панели, но в наши дни все повече се търсят огради от заварена галванизирана тел.  Ван Меркщайн Интернешънъл посрещна стратегически тази нужда на пазара и през 2012  Компанията инвестира в собствена линия за горещо поцинкована тел и за пластифицирано прахово покритие. Това помогна на Ван Меркщайн да продължи да обслужва клиентите си и в бъдеще.

И така –  днес и за напред, Ван Меркщайн е тук за Вас!

„Ван Меркщайн оградни системи България“ ЕООД е една от 13 компании за оградни системи на Ван Меркщайн Интернешънъл в Европа. От Август 2008 година VMFSBG е действаща фирма за доставки на оградни продукти на територията на България. Компанията е основана, за да помогне на нашите клиенти при нарастващата пазарна нужда от цялостни оградни системи (панели, колове, портали и аксесоари / крепежи). Ние създадохме един магазин за всички тези продукти за нашите клиенти.

Тъй като нуждата от цялостни оградни системи не е само необходимост за страните от Западна Европа, Ван Меркщайн Интернешънъл създаде в няколко други държави в Европа така наречените Центрове за Обслужване с Оградни Системи. Всички тези Обслужващи центрове снабдяват техните клиенти не само с оградни панели , произведени от Ван Меркщайн Огради в Алмело, но и с богат избор от колове, врати, портали, плетени мрежи, електрозаварени мрежи, аксесоари като крепежи и капачки и др.
Като резултат тези динамични и добре огранизирани Центрове за Обслужване с Оградни Системи могат да реагират бързо на нуждите на пазара. От Центъра ни за обслужване в Бургас, България, ние предлагаме голямо разнообразие от оградни продукти и услуги (например монтаж). Нашият екип от опитни колеги е на разположение, за да Ви помогне при запитванията за оградни продукти.
Преди, днес и за в бъдеще Вие ще бъдете отлично обслужени от Центъра за Обслужване с Оградни Системи в Бургас, България.